Y A D D E U
home profile fictions tutorials link tweet imgur follow ask
Yay
December 23, 2012 | 4:59 pm | 0 comments

Tumblr_m17gw1hsof1qbdx6so1_500_large
u.u

Annyaong \( OwO)/ ~

      Yay I'm done, edit my blog. Walaupun tak nampak banyak perbezaan. Tbvh, aku tak tahu nak tepek apa dekat blog ni. Semakin lama semakin kekeringan idea, srsly ;~; Lagi-lagi tahun ni PMR untuk batch 97 memang aku tinggalkan tak ber-update ah kan blog ni. It's just okay. 19/12 hari baru dapat result, and I'll not ever talk about mah result here just gtfo for mah result. TT TT

      Bulan lepas, Allkpop ada tulis yang Girls Generation (SNSD) akan comeback dalam 13/01/2013, tapi sekarang SMent kata SNSD akan comeback 1/01/2013 dan dah confirmed. Jadi, jangan percaya Allkpop sangat arraseo? Hoho. Oh ya, SNSD juga ada released mv ‘Dancing Queen’ yang dikatakan mereka rakam mv tersebut tahun 2008 tapi baru releaed 21/12 hari tu. Teaser ‘I Got Boy’ dimana mv comeback SNSD akan datang juga telah diumumkan. So mungkin akan direlease 1/01/2013 mungkin? ;~; Jadi pergilah search dekat Youtube cepat-cepat XD

      I'm kinda annoying right now. Masa bulan 7 hari tu, ada rumor keluar yang EXO akan comeback bulan 8. Bila bulan 8 dah nak habis, keluar lagi rumor yang akan comeback bulan 9. Tapi sampai sekarang depa tak comeback lagi, wtf dude? Bulan lepas depa keluarkan rumor EXO comeback bulan 12 depa comeback baru SNSD comeback, what is this dude? Jadi aku rasa aku tak patut baca rumor lagi sebab nanti bila fake aku rasa nak flips admin yang keluarkan rumor tu sh*t jk.

      Sejak tengok MAMA hari itu, dan aku tertarik dengan group J-pop tu. That time juga aku search group siapa tu, and guess what? I'm falling in love with them T^T So I just search them dekat Youtube and random click. Dan, kemudian sangat terkejut bila dapat tahu satu group tu lebih 99 orang. Dan ada lagi group-group lain seperti HKT48, NMB48, dan OJS48 adalah satu-satunya group lelaki dalam 48Family dan SDN48 group yang telah di-disband. ;A; nak search lagi pasal depa. XD

      I'll wait for EXO's comeback u.u