Y A D D E U
home profile fictions tutorials link tweet imgur follow ask
2013Wishlist
January 01, 2013 | 2:57 am | 0 comments

image


      It's 2013 already? Happy New Year! OMFG, masa berlalu dengan sangat sangat sangat laju. Aku tak rasa hari demi hari aku lalui (ceh) dan kini aku telah mencecah 16 tahun. Even there's rumour yang mengatakan wishing a Happy New Year is apparently haram, but I'm going to wishing them anyway. Btw, aku decided untuk renew my wishlist untuk tahun yang indah ini~



      2013Wishlistimage

image get a diet and slim.
every years, never changed this one. u.u

image study hard for my form 4 and next, spm. ;~;
omg, spm so scary me. this is so sad why there must exam every a couple years?

image meet my online chingu's.
hogod please I hope I can meet them, now!

image please no more over-hot-tempered
this is so sad why must me have this temperament. ~

image more exo's album and their stuff.
I'll not change this one, until exo get disband! I hope...

image spend alot of time with 'her' asdfghjkl
if u read this, u know how much i love u? this much *buat saranghae* jk

image experience in korean and japanese languages.
hohohohoho, i hope i can write hiragana and katakana well.

image nose jobs juseyo ~
okay this seriously, a joke!


      I'm done with my wishlist for 2013. Sebelum tu, aku harap kepada yang aku pernah tersinggungkan perasan masa aku 2013, harap anda maafkan ceq.  Janganlah disimpan dalam hati, tak baik gila jk. Harap aku boleh tempuhi liku-liku kehidupan sepanjang perjalanan hidup aku semasa 2013. 

      Kenapa yang bakal mengambil keputusan SPM tahun 2013, janganlah berhenti berdoa supaya dapat keputusan yang cemerlang. Lepas tu dah boleh kahwin! (this is seriously super joke)  Dan kepada yang bakal mengambil peperiksaan SPM dan PMR tahun 2013, sila buat yang terbaik semampu anda! Hanya untuk beberapa bulan anda sengsara, lepas tu anda tidak akan menyesal dapat keputusan yang baik. 

      Oh ya, 1/1/2013. SMent akan release mv Girls Generation (SNSD) pada hari ini.  Seriously, aku tak boleh berhenti excited nak tengok mv tu. Nak tengok betapa gojes-nya Tipahni aku dalam mv ‘I got a boy’ tu. Dan kemudian aku menantikan comeback exo dan others sment artist. Ah~ ini juga salah satu wishlist yang aku malas nak list-kan.

      Tahun depan aku form 4 dah. Kini aku dah semakin dewasa, harap aku dewasa seimbang dengan pemikiran juga. Tak maulah badan je besar otak kecil lagi, kan? Sila berikan alot lot lot lot of love and spend alot time masa 2013 ni. Omg pinggang aku sakit *ketuk ketuk pinggang

Jumpa lagi, tataaaaa~ 
Let's begin with our new year, always decided the better choice.

image