Y A D D E U
home profile fictions tutorials link tweet imgur follow ask
[UNJOIN] SEGMEN: MY BIAS IS MINE
January 01, 2013 | 1:50 am | 0 comments


Assalamualaikum, otototototo (/  ' u')/


      So, I've been tagged by her. Tbh, this is just for fun. Dah lama aku tak update blog, so kebetulan aku tak ada idea nak update so here we go. First, aku cuma join ini untuk seronok-seronok jadi kalau hangpa nak join boleh ah klik link bawah banner tu ceq ada letak link. Dan, ceq tak ikut pun rules depa (Mianhamnida).


So let's begin.


SOALAN-SOALANNYA ADALAH;

1. Bila korang start minat KPOP?

      - Since I AM THE BEST released!


2. Macam mana korang boleh minat KPOP?

      - Pengaruh rakan sebaya ;-;


3. Siapakah bias pertama korang?

      - Park Bom ~!


4. Siapakah Top 3 ultimate bias korang?

      - Suho, Key, Tipahni jyeahhhhh~!


5. Kenapa dan macam mana boleh minat diorang?

      - Suho, sebab suara dia dalam History "JEBAL SAGHANGHAE~! SAGHANGHAE~! SAGHANGHAE ~!" Key, sebab dalam mv Hello Hello, dia punya... bulge? OMFG I'll not talk about this. And Tipahni, sebab mata dia bersinar masa dia jadi patung cendana *omfg* dalam mv Gee. TT TT


6. Letakkan satu gambar bias korang yang paling korang minat.


Tak tahu kenapa dia handsome sangat, salahkan parents dia.


7. Senaraikan 4 OTP yang korang minat. OTP tuh macam gabungan 2 nama artis.

      Kaisoo, Kaisoo, Kaisoo and Suyad (Suho + Yad) JKJK. Worser than others OTP. ;~;


8. Antara 4 OTP tuh, mana yang korang paling minat?

      Suyad. JOKE AGAIN.


9. Group KPOP mana yang menjadi Top 3 korang sekarang?

      EXO, SNSD, SHINee.


10. K-DRAMA dan variety show mana yang menjadi kegemaran korang?

      Tbh, semua K-Drama yang ceq tengok ceq cuma minat macam tu je. The best variety show for me it's Hello Baby SHINee.


11. Music Video mana yang menjadi kegemaran korang? State 2 reasons.

      - History. Sebab muka Suho yang menggoda dalam tu ;-; Dan eyeliner dia.


12.  Apakah ucapan korang untuk Top 3 ultimate bias korang?

      - “Hi babies. I hope you can understand me. I hope I can kiss and hug you tight until no more space between of us. Give me alot lot lot lot of your love and heart and sprms/ovries jk. I hope I'll meet u soon.”- Yad aegi jk.


13. Ada tak kawan-kawan korang yang tak suka korang minat KPOP?

      - Tak suka, tak minat. Okay ada.


14. Nyatakan satu lagu KPOP yang korang sangat minat?

      - Twinkle Twinkle. (tetiba sesat Girls Day)


15. Nyatakan satu lagu KPOP yang korang sangat tak minat?

      - Gangnam Style ofcourse.