Y A D D E U
home profile fictions tutorials link tweet imgur follow ask
Ahreum's Hallucinations & Running Man
November 12, 2013 | 1:32 am | 0 comments


Assalamualaikum.

Seram juga nak tulis artikel ni, but it's okay.

Siapa tak je kan yang tak kenal Ahreum, bekas ahli kumpulan T-Ara yang cantik tu kan? Setelah dia mengumumkan yang dia akan keluar dari kumpulan T-Ara dan akan meneruskan kerjayanya sebagai penyanyi solo, ada beberapa khabar angin yang telah muncul. Seperti Allkpop telah nyatakan, bahawa Ahreum sebenarnya mengalami masalah berkaitan dengan makhluk halus ataupun halusinasi. I don't know much about it, but after I knew about this, wow. It's creep me out.


"I'm having a party with my friend."

Dan kemudian

"Meet my friend!"

Then she pointed to somethings. SOMETHINGS. Secara jujurnya, aku tak nampak sesiapa. Jadi, siapa yang Ahreum maksudkan? Dia bergurau? Or what?

I don't want to think about it too much. Srsly

Last night, everyone berjaga sampai 6:30 pagi semata-mata untuk tonton EMA MTV Awards. Dan sebab kita tak tidur for a night, it's EXO. Seriously, dekat Twitter ramai kena suspended account included me sebab spam hashtag #EMAzing EXO. Takut gila masa tu, tbh. Can you imagine like suddenly your account suspended? Ah~

Then, EXO tak dapat apa-apa anugerah. Fine

Finally, Running Man Eps.171 with English Subs telah pun disiarkan dilaman-laman web yang tertentu. Seriously, tak berhenti ketawa tengok dioranng. Suho's derp, Baekhyun's sweat, D.O's unique hid spot. So fun. So, I watched the shows at kshownow.net so have fun!

Short yet fun to write. Bye people.